Banner Jeroen Keuzenkamp
Jeroen Keuzenkamp

Na mijn studie aan de TU Delft wist ik dat ik op zoek was naar een bedrijf dat beschikt over een brede kennisbank en openstaat voor de ontwikkelingen van de toekomst. ABT is een multidisciplinair bedrijf dat mij mogelijkheden biedt om op verschillende kennisgebieden te groeien. Hierdoor kan ik een brede kennis opbouwen zodat ik buiten de hokjes kan denken en veelzijdige oplossingen kan bieden. ABT staat open voor nieuwe oplossingen. Dit zorgt ervoor dat ik mij verder kan ontwikkelen en dit maakt ABT toekomstbestendig.

Tijdens mijn opleiding raakte ik erg geïnteresseerd in grond en het raakvlak tussen grond en constructies. De ondergrond vormt het fundament van een nieuw te bouwen gebouw waarbij vaak meer komt kijken dan op voorhand wordt gedacht. De veelzijdigheid van grondgedrag maakt mijn werk uitdagend en zorgt ervoor dat geen enkel probleem hetzelfde is.

Met mijn werk houd ik mij onder andere ook bezig met de automatisering van geotechnische problemen. Het automatiseren biedt mogelijkheden om betere ontwerpen af te leveren aan de klant. Denk aan kostenbesparing, maar ook aan duurzaamheid.

Na mijn studie Civiele techniek en master Geotechniek ben ik gelijk aan de slag gegaan bij ABT. De korte lijntjes die ABT heeft met universiteiten maakte de overgang tussen de studie en het werkende leven een eenvoudige stap. Gedurende mijn loopbaan bij ABT heb ik heel veel verschillende projecten voorbij zien komen: van funderingen tot aan grondverbeteringstechnieken. De veelzijdigheid van het werk binnen ABT zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is.

Deel dit bericht
Projecten Geen projecten gevonden
Publicaties Geen publicaties gevonden