Banner_basic_Janneke
Janneke Colen

Na negen jaren in de advocatuur te hebben gewerkt, ben ik sinds 2015 jurist contracten & bouwrecht bij ABT. Als advocaat heb ik ervaring opgedaan binnen de rechtsgebieden bouw- en aanbestedingsrecht, intellectueel eigendom, ondernemingsrecht en insolventierecht. Mijn praktijk bestond uit het adviseren van de verschillende disciplines in de bouw en het procederen over alle aspecten die bouwen met zich brengt, waaronder ontwerpverantwoordelijkheid, waarschuwingsplicht, meer- en minderwerk, oplevering en gebreken.

Ik ben bij ABT aan de slag gegaan, omdat ik de toegevoegde waarde zie van een multidisciplinair bureau, waar de verschillende disciplines integraal kunnen (samen)werken. Kennis delen is daarbij van belang. Het is mijn taak om juridisch ingewikkelde materie op begrijpelijke en praktische wijze over te brengen.

Mijn ervaring als advocaat gebruik ik door voor aanvang van en gedurende het project te adviseren, zodat een geschil zo veel mogelijk wordt voorkomen en de samenwerking tussen de verschillende disciplines in de bouw niet onnodig onder druk wordt gezet.

Deel dit bericht
Projecten Geen projecten gevonden
Publicaties Geen publicaties gevonden