Jaap_Wiedenhoff_ banner_website
Jaap Wiedenhoff

Al meer dan 20 jaar leid ik multidisciplinaire ontwerpteams en adviseer ik klanten strategisch over hoe techniek het beste ingezet kan worden om hun maatschappelijke en economische doelen te realiseren.

Mijn passie is ontwerpen als methode om tot nieuwe effectievere oplossingen te komen. Gebouwen, infrastructuur en stedenbouw die met minder ecologische en economische middelen een duurzamere en betere leefomgeving realiseert. Dus meer duurzaamheid, comfort, gebruiksgemak, gezondheid en productiviteit.

Deze ambitie kunnen we alleen samen waarmaken door inspiratie, energie en strategisch en onderzoekend na te blijven denken op alle niveaus van het grootste schaalniveau tot het laatste detail. En juist het vakmanschap en de liefde voor het ambacht dat nodig is om dit laatste detail goed te krijgen, is wat ABT mij geeft.

Sinds 1990 ben ik werkzaam als ontwerper van technische installaties en adviseur van opdrachtgevers. Sinds 2000 heb ik me gespecialiseerd in het actief en inhoudelijk leiden van integrale ontwerpteams voor ambitieuze opdrachtgevers. Vanaf 2014 ben ik actief als senior adviseur en leid daarnaast de activiteiten op het gebied van marktbewerking.

Deel dit bericht