Ewoud Heijink_banner
Ewoud Heijink

In mijn nog korte loopbaan heb ik gemerkt dat ik het menselijke aspect in ons functioneren erg belangrijk en interessant vind. Het aftasten van de verschillende persoonlijkheden in een team en proberen met iedereen een goede professionele relatie op bouwen, zijn voor mij hoofdzaken. Het samen met anderen in een open dialoog de ambitie van een opdrachtgever waarmaken is iets waar ik erg veel plezier uit haal.

De uitdagende en bij iedereen bekende projecten die bij ABT de revue passeren, vormen de andere reden dat ik met veel enthousiasme bij ABT werk. Het integrale karakter van het bureau maakt het werken bij ABT des te interessanter en daagt mij uit om over mijn eigen werkveld heen te kijken. 

De integrale projectteams geven een veelzijdige blik op het bouwproces. Het maakt me bovendien trots om mijn steentje bij te kunnen dragen aan de ambitieuze plannen die gerealiseerd worden. Maar ook de traditionelere bouwkunde opdrachten geven mij de uitdaging die ik zoek. Het aftasten en ontdekken van de ambitie van de opdrachtgever is bij ieder project weer anders. Uit het binnen deze ambitie, samen met een team, vinden van de juiste bouwtechnische oplossingen haal ik veel voldoening. 

Van jongs af aan heb ik interesse in tekenen, onderzoeken en het uitpluizen hoe dingen werken en in elkaar zitten. Daarbij heb ik me altijd verdiept in de gebouwde omgeving. Niet heel verrassend koos ik dan ook voor de studie Bouwkunde. Sinds 2010 ben ik bij ABT aan het werk als bouwkundige waarbij ik met veel plezier werk aan uitdagende projecten. 

Deel dit bericht