Ilja Werkhoven_banner
Ilja Werkhoven
ABT werkt aan een goede gezonde omgeving. Door slimme, aantrekkelijke en veilige projecten te verbinden aan technische vernuftige oplossingen. Met mijn passie om te zorgen dat ogenschijnlijk onmogelijke problemen op een slimme (technische) manier worden opgelost die goed voor de mens en het milieu zijn, draag ik hier graag aan bij. Dat doe ik met veel plezier samen met mensen die vanuit hun eigen expertise passie hebben voor hun vak.  
 
Met een werkachtergrond bij de overheid en in de vastgoed- en bouwsector heb ik een breed netwerk opgebouwd in de afgelopen jaren. Daarbij heb ik altijd gewerkt met innovatieve partijen en opdrachtgevers die een hoge ambitie hebben. Ik organiseer graag “toevallige” ontmoetingen tussen mensen, om zo tot nieuwe inzichten en verdere ontwikkeling te komen.
 
Ik richt me met name op de Interne Organisatie en Techniek, Innovatie, Kennis & Kwaliteit. Vanaf februari 2021 ben ik onderdeel van het directieteam. Met de andere directieleden André Speksnijder en Sander Dorleijn bouwen we samen verder aan een toekomstbestendig ABT met onbegrensde mogelijkheden.
Deel dit bericht
Projecten Geen projecten gevonden
Publicaties Geen publicaties gevonden