Igor Erinkveld_banner
Igor Erinkveld

ABT is voor mij niet alleen een gerenommeerd multidisciplinair bedrijf, maar ook een werkgever met een visie. De hoge ambities – op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en integraal werken – en de uiteenlopende, mooie projecten spreken mij erg aan. Binnen ABT is er veel kennis en ervaring aanwezig, waardoor ik mijn eigen kennis continu uit kan breiden en verbreden, maar ook toe kan passen.

In mijn werk als projectleider zoek ik dagelijks naar de best mogelijke oplossingen binnen de gestelde kaders. Ik vind het een enorme uitdaging om projecten van begin tot eind te begeleiden – vanaf de eerste pennenstreek van de architect tot en met de ingebruikname en nazorg. In dit proces werk ik samen met interne en externe multidisciplinaire projectteams die een optimale werk-, genees- en leeromgeving voor de gebruikers voorop hebben staan. Wat mijn toegevoegde waarde in deze teams precies is? Dat zit hem met name in mijn kennis en ervaring op het gebied van zorg (care en cure) en onderwijs. Bovendien kijk ik verder dan mijn eigen vakgebied en denk graag mee met andere disciplines, ook met stakeholders en opdrachtgevers.

Na afronding van mijn studie HTS Werktuigbouwkunde ben ik bij een installateur begonnen. Daar heb ik veel in cleanroom omgevingen gewerkt. Hierna heb ik de overstap naar adviesbureaus gemaakt. Zo heb ik een aantal jaren in een ziekenhuis mogen werken, waar ik veel verbouwprojecten heb geleid. Daarna kreeg ik de kans om bij ABT te beginnen als projectleider, ook als adviseur op de Duitse markt. ABT was voor mij de juiste vervolgstap in mijn carrière!

Deel dit bericht
Publicaties Geen publicaties gevonden