Hans Oomes_banner
Hans Oomes

Nadat ik mijn opleiding in 1980 heb afgerond, ben ik bewust bij ABT aan de slag gegaan. Destijds sprak mij het werken op de tekenkamer meer aansprak aan dan buiten op de werkplaats aan de slag te gaan. In de loop van de jaren is deze interesse veranderd. Momenteel ben ik werkzaam als bouwkundig en constructief opzichter.

Met mijn passie en interesse op bouwkundig en constructief vlak streef ik ernaar mooie projecten voor opdrachtgevers te realiseren.

Binnen mijn vakgebied ligt mijn toegevoegde waarde in de samenwerking met opdrachtgevers en aannemers. Als bouwkundig en constructief opzichter ben ik vaak de tussenpersoon waarbij heldere communicatie erg belangrijk is.  

Daarnaast probeer ik op een prettige manier met collega’s op de werkvloer samen te werken, met als doel een kwalitatief beter product te realiseren. 

Na het afronden van mijn studie MBO Bouwkunde in juni 1980 ben ik in dienst gekomen bij ABT. Ook mijn stagetijd heb ik bij ABT doorgebracht. Ik ben begonnen op de tekenkamer als constructie-tekenaar. Na diverse (tijdelijke) ondersteunende werkzaamheden op de bouwplaats ben ik uiteindelijk het dagelijks toezicht gaan voeren. In het begin was dit voornamelijk voor nieuwbouwprojecten, later zijn de werkzaamheden uitgebreid met bouwkundige verbouwingen en kwaliteitsinspecties en begeleiding met betrekking tot brandveiligheid van gebouwen en het opleveren van gebouwen.

Deel dit bericht