Hans Mecking_banner2
Hans Mecking

Al van jongs af aan had ik een fascinatie voor de bouw. Iets maken dat zichtbaar en tastbaar is. Uiteindelijk heb ik daar via de opleiding HBO Bouwkunde opleiding ook mijn beroep van kunnen maken. Mijn ideaal is om iets bij te kunnen dragen aan de gebouwde omgeving dat er mooi uit ziet, maar dat ook voorziet in de functie die gevraagd is.
Het mooiste moment is wanneer je voor het eerst in een gebouw loopt dat voorheen 3D in je hoofd zat en 2D / 3D op papier stond, maar dan plots werkelijkheid is geworden. Dat is steeds weer bijzonder om te ervaren.

ABT biedt de mogelijkheid om je volop te ontplooien. Je krijgt de kans om aan mooie en bijzondere projecten te werken met mooie en bijzondere mensen. Je mag achter de schermen meekijken bij verschillende organisaties en instellingen. Te zien wat ze doen, hoe ze dat doen en waarom ze het doen. Daarbij hoort een ruimtebehoefte en de kunst is om daar een zo goed mogelijk antwoord op te geven. Hetzij door nieuwbouw, hetzij door een nieuwe invulling te geven aan een bestaand gebouw. De bestaande bouw is door de jaren heen mijn specialisatie geworden.

Binnen ABT ben ik vanaf 1988 werkzaam. Ik heb door de jaren alle stadia binnen Bouwkunde vanaf tekentafel tot management doorlopen. Daarin heb ik ervaring opgedaan in de breeds mogelijke zin. Dat is ook altijd mijn ambitie geweest; met zoveel mogelijk aspecten in aanraking te komen. Dat maakt dat ik uiteindelijk als ontwerpmanager alle disciplines met elkaar weet te verbinden. Daardoor kan ik volop sturen aan een mooie en functionele bebouwde omgeving. En daar is het immers om begonnen!

Deel dit bericht
Publicaties Geen publicaties gevonden