Han Krijgsman_banner
Han Krijgsman

Als senior adviseur ben ik altijd uit op de juiste samenwerking met de klant. Mijn focus is daarbij op klanttevredenheid, zowel voor de technische oplossing als het proces en de contacten. In mijn positie vertegenwoordig ik ABT zo breed mogelijk en ben ik altijd op zoek naar de beste manier om aan het ontwerp bij te dragen.

In mijn functie ben ik betrokken in grote, complexe en internationale projecten. Daarnaast lever ik een bijdrage aan kleine ontwikkelingen met eigen uitdagingen. Mijn voorkeur gaat nadrukkelijk uit naar techniek, zoals parametrisch ontwerpen, computergestuurde ontwerpprocessen en de ontwikkeling van BIM. Deze zijn toegepast in grote (internationale) projecten. Zoals onder andere terminals van de internationale vliegvelden van Viëtnam en Saoedi - Arabië en de ontwikkeling van de nieuwbouw van het ziekenhuis voor het MCA in Heerhugowaard.

Na het afronden van mijn studie aan de TU Delft in 1991, ben ik een jaar als constructeur werkzaam geweest bij ABT. Vervolgens ben ik vier jaar elders werkzaam geweest. In 1996 keerde ik terug naar ABT als projectleider / hoofdconstructeur. In die functie ben ik gegroeid in zowel vakinhoudelijke kennis als in sturing van het proces en mensen. Hierdoor ben ik bij mooie en complexe projecten betrokken geraakt. Daarnaast legde dit de fundering voor mijn huidige functie binnen ABT van senior adviseur.

Deel dit bericht