Gyuszi Florian_banner
Gyuszi Florian

De vraag van onze opdrachtgevers staat bij mijn projectaanpak centraal. Onze deskundigheid wil ik graag inzetten voor een zo optimaal mogelijk advies. Geen opdrachtgever is hetzelfde en daarmee is ook geen vraag hetzelfde. Eerst moeten we zeker weten dat we elkaar goed begrijpen. Ik probeer dan ook goed te luisteren en te communiceren.

Een goede band met alle projectteampartners, waarin onderling vertrouwen voorop staat, vind ik zeer belangrijk. We moeten elkaar elke vraag durven stellen; ook de kritische of misschien wel domme. Door samen met een frisse blik te kijken naar iedere opgave ontstaan oorspronkelijke en goede, passende oplossingen.

Vanuit mijn architectuuropleiding in Delft, waar ik al een voorliefde voor bouwtechniek had, ben ik bij ABT als mijn eerste werkgever begonnen. Het doel was mij een paar jaar technisch verder te bekwamen en mij vervolgens te oriënteren op het vervolg van mijn carrière. Door de vele mogelijkheden binnen het bureau heeft dit vervolg ook bij ABT plaats gevonden. De grote variatie van opdrachtgevers en hun diverse projecten - in combinatie met de inspirerende, creatieve en vernieuwende ABT omgeving -  heeft via verschillende functies geleid tot mijn huidige rol als senior adviseur.

Deel dit bericht