Govert Dorrenboom_banner
Govert Dorrenboom

Na 5 jaar bij een aannemer te hebben gewerkt wilde ik graag meer ontwerpen. ABT sprak mij aan door de interessante en complexe projecten. Daarnaast trok mij de prettige en informele cultuur van ABT.

Het ontwerpen van een gebouw samen met andere disciplines vind ik een mooie uitdaging. Het leuke van dit vak is het bereiken van het beeld van een architect, in een economisch en uitvoerbaar ontwerp van een draagconstructie.

Als constructeur vervaardig ik zelfstandig en doelmatig ontwerp- en uitvoeringsberekeningen voor alle voorkomende constructies. Mijn specialismen zijn vakgebieden als trillingen, betonconstructies en rekenen met eindige elementen-methoden.

Ik ben als constructeur begonnen bij Ballast Nedam Engineering, waar ik heb gewerkt aan diverse utiliteitsbouw- en infrastructurele werken. Na mijn overstap naar ABT heb ik me verder ontwikkeld als allround constructeur bij grote en complexe projecten en als projectleider bij kleinere projecten. Omdat mijn passie bij de techniek ligt, focus ik mij op mijn ontwikkeling als specialist.

Deel dit bericht