Gideon_Goedhart_nieuwebanner
Gideon Goedhart

Ik heb ABT leren kennen als een ingenieursbureau dat niet alleen werkt aan bijzondere en uitdagende projecten, maar ook als bureau dat het in haar genen heeft te zoeken naar nieuwe niet-standaard oplossingen. Iets dat voor mij nauw aansluit bij het werk van de afgelopen jaren.

Wat mij kenmerkt is een sterke gedrevenheid om zaken voor elkaar te krijgen en een focus om problemen op te lossen. Door de focus te leggen op de oplossing van het probleem in plaats van de oorzaak lukt het om conflicten te voorkomen, de voortgang te waarborgen en de teamspirit te behouden. 

Ik ben in staat om op verschillende niveaus te communiceren, van technisch inhoudelijk niveau tot op directieniveau. Ik doe dit op een heldere wijze, waar gepast ook met humor. Ik neem graag het voortouw en houd het overzicht. De afgelopen jaren heb ik mogen werken aan bijzondere projecten waarbij ik in het gehele traject van ontwerpen, uitvoeren en opleveren betrokken geweest. Wat mij hierbij uitermate motiveert is het 'samen dingen gedaan krijgen', temeer vanwege de passie voor het vak die ik ook bij mijn collega ABT’ers ervaar.

Na mijn studie aan de TU Delft (Bouwkunde, vakgroep Projectmanagement) in 2005 te hebben afgerond, ben ik mijn carrière gestart bij een advies- en ingenieursbureau. Hier heb ik van 2005 tot 2012 gewerkt als projectmanager aan diverse bouwprojecten in diverse stadia van het ontwikkelingsproces. Vanaf november 2012 tot juni 2016 ben ik als projectmanager en directievoerder in dienst geweest bij Museum Voorlinden. Nu is het tijd voor een nieuwe stap binnen ABT als bouwmanager.

Deel dit bericht