Gert Jan Rozemeijer_banner
Gert-Jan Rozemeijer

Techniek inzetten om opdrachtgevers te helpen, dat is mijn passie. Techniek is daarbij geen doel op zich, maar een krachtig middel om invulling te geven aan de wensen en dromen van onze klanten. Het liefst ga ik in gesprek met opdrachtgevers over hun ideeën en vragen om gezamenlijk naar de beste oplossingen te zoeken.

Vanuit mijn voorliefde voor gebouwen en interesse in wis- en natuurkunde ben ik civiele techniek gaan studeren aan de TU Delft. De combinatie van creativiteit en techniek sprak mij erg aan en komt ook nu nog iedere dag terug in mijn werk.

Ik ben analytisch sterk, heb een stevig technische bagage en schroom niet om nieuwe, onontgonnen paden te onderzoeken als het project hierom vraagt. Ik houd er van om samen te werken in een team waarin we onze krachten kunnen bundelen. Het is mijn overtuiging dat samenwerken en een integrale aanpak niet alleen leiden tot betere oplossingen; het is ook domweg veel leuker.

Binnen ABT heb ik een brede ervaring opgedaan in het ontwerpen en aansturen van grote complexe en integrale projecten. Daarnaast beschik ik ook over specifieke technische kennis van bijvoorbeeld BIM, duurzaamheid en explosiebelastingen.

Gestart als constructeur en met ruim 10 jaar ervaring als projectleider ben ik op dit moment werkzaam als adviseur bij ABT. Daarnaast vervul ik sinds 2012 een rol in de aansturing van de adviesgroep constructies.

Deel dit bericht