Gert Voorhoeve_banner
Gert Voorhoeve

Inmiddels alweer 25 geleden, waren het de uiteenlopende projecten die mij deden besluiten om bij ABT te gaan werken. Inmiddels heb ik ervaren dat het vakgebied hoog in het vaandel staat en de collegialiteit groot is. Ook is er veel vrijheid en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op andere vakgebieden.

Ik heb een passie voor moeilijke constructies en alles wat met bouwen te maken heeft. Daarbij stel ik mezelf als doel om dat wat onhaalbaar lijkt, toch haalbaar te maken.

De toegevoegde waarde die ik kan leveren aan projecten bestaat uit de inzet van technische know-how op breed constructief-technisch gebied. Daarbij vind ik het belangrijk rekening te houden met  het verwachtingspatroon van de andere project betrokken disciplines.

Nadat 2,5 jaar ervaring opgedaan te hebben bij Adviesbureau Gianotten in Someren, ben ik in 1989 bij ABT begonnen als constructeur. Al vrij snel ben ik doorgegroeid naar projectleider en projectingenieur.
Momenteel heb ik meer een specialistische rol als ontwerpleider bij zeer uiteenlopende projecten. Daarnaast ben ik ook betrokken bij ABT|Wassenaar Seismisch Advies BV voor  projecten die vragen om seismisch advies en engineering.

Deel dit bericht
Publicaties Geen publicaties gevonden