Gerjan_Smit_banner
Gerjan Smit

Vanuit mijn stage en afstuderen bij een van Nederlands grootste aannemers in de funderingstechniek ben ik in aanraking gekomen met de geotechniek/funderingstechniek. Sindsdien vind ik het een prachtig vakgebied om in te werken. De geotechnische wereld is zo divers en dynamisch wat het een interessant, maar soms ook complex (uitdagend!) vakgebied maakt.

Ik heb al aan diverse mooie geotechnische vraagstukken mogen meewerken, waar de dijkversterking Kinderdijk – Schoonhovenseveer één van de grootste is.  Binnen ABT krijg ik ruim de kans om mij te ontwikkelen binnen de gehele bandbreedte van de geotechniek, van paalfunderingen tot dijkversterkingen. De uitvoering van geotechnische werken vind ik ook zeer interessant om te volgen, zeker om als ontwerper van te leren. Ik vind het een uitdaging om samen met collega’s voor de opdrachtgever een zo optimaal mogelijk ontwerp te maken dat voldoet aan de opdrachtgevers eisen, waarbij onder andere te denken valt aan: kwaliteit, duurzaamheid, uitvoerbaarheid.

Na mijn studie HBO Civiele techniek aan de Hogeschool Rotterdam ben ik vanuit de funderingstechniek bij ABT terecht gekomen. Sinds medio 2015 werk ik hier met veel plezier als specialist geotechniek. 

Deel dit bericht
Publicaties Geen publicaties gevonden