Gerard Doos_banner
Gerard Doos

De bijzondere projecten waar we bij ABT aan werken, klein of groot, maken voor mij iedere dag weer een uitdaging! De meeste voldoening haal ik uit het combineren van techniek, het coachen van medewerkers en het gezamenlijk invulling geven aan de klantvraag. Het gaat erom steeds weer de vraag achter de vraag van de klant te vertalen.

Mijn passie - inmiddels een met trots ingevuld verlangen - is het acquireren van grootschalige projecten en het bepalen van een strategie om deze samen met jonge, talentvolle medewerkers naar tevredenheid van de klant uit te werken.

Van nature ben ik heel ondernemend en ik heb dan ook behoefte aan veel bewegingsruimte. Deze ruimte is mij de afgelopen 25 jaar meer dan geboden binnen ABT en op mijn beurt wil ik mensen maximaal de ruimte geven en ze daar waar nodig ondersteunen.

Ik begon mijn carrière bij ABT in 1988 als constructeur. In 1999 werd ik benoemd tot senior adviseur en in 2001 ben ik aangesteld als directeur van de adviesgroep constructies. Ook was ik tot 2012 algemeen directeur van ABT België. Per 1 januari 2013 trad ik toe tot de algemene directie. Samen met Rudi Roijakkers geef ik sturing aan het bureau en de directie van ingenieursbureau ABT bv en maak ik onderdeel uit van het bestuur van Oosterhoff Group. Naast mijn bestuursfunctie blijf ik als senior adviseur betrokken bij diverse projecten.

Deel dit bericht