Geert van der Pas - banner2
Geert van der Pas

Voor mij als Project- / Design Manager brengt elk project een nieuwe uitdaging met zich mee in het creëren van het meest optimale team-, proces- en best mogelijke eindresultaat! Ik behoud voor u het totale projectoverzicht, zonder hierbij de details uit het oog te verliezen om zo het project tot een succes te maken voor alle betrokken partijen. In mijn aanpak ben ik gestructureerd, proactief, gefocust, empathisch en vooral dedicated to getting things done!

Bij ABT krijg ik de mogelijkheid om te werken met, en te leren van, een grote diversiteit aan mensen met verschillende achtergronden (landen / religies / bedrijven / disciplines / personages / leeftijden). Dit brengt écht elke dag weer iets nieuws. Ik stop nooit met leren en dat is wat me blijvend motiveert.

Ik ben een groot voorstander van het werken met hechte projectteams. Als Scrum Master heb ik van dichtbij verbluffende resultaten gezien, niet alleen in projectvoortgang en resultaten, maar vooral in de verbeterde manier van samenwerken in projectteams. Wederzijds inzicht en respect voor elkaars disciplines, meer interactie en meer plezier! ABT deelt mijn opvattingen en staat me toe deze visie in mijn werk en leven uit te voeren. Daarom heb ik ervoor gekozen om deel uit te maken van de ABT-familie.

De afgelopen 10 jaar had ik het voorrecht om te werken aan residentiële, utiliteits-, sport-, gezondheidszorgprojecten voor klanten in de publieke en private sector. Gedurende deze jaren heb ik brede ervaring opgedaan in alle projectfasen; initiatief, ontwerp, aanbesteding, contracteren, uitvoering, levering en overdracht. Neem  contact met me op als je denkt dat ik op welke manier dan ook aan je doelen kan bijdragen!

Deel dit bericht
Publicaties Geen publicaties gevonden