Frank Hofmans_banner
Frank Hofmans

Bij ABT doen zich steeds weer nieuwe kansen voor en komen er uitdagende projecten voorbij, voor mij al 10 jaar lang. Dat en de fijne collegiale sfeer houden mij geboeid aan ABT als organisatie. We inspireren en stimuleren elkaar om tot betere resultaten te komen.

Ik voel me prettig in een gebouw als techniek en architectuur op elkaar zijn afgestemd. Dat zit hem vooral in de details. De manier hoe lijnen op elkaar aansluiten, materialen in elkaar overgaan en ruimtes zich verhouden. Dit samenspel bepaalt de kwaliteit van het totaal. Om dat te realiseren moet je goed samenwerken. En dat kan het beste in een bedrijf waar alle kennis aanwezig is.

De uitdaging zit ‘m in de afstemming van kennis. We streven hoge kwaliteit na, dus het is belangrijk om vraag en kennis bij elkaar te brengen. Door de juiste mensen in hun kracht in te zetten bereiken we nóg meer. Daar liggen mijn kwaliteiten en probeer ik waarde toe te voegen.

Als ontwerpleider ontzorg ik de opdrachtgever door me te verplaatsen in wat er bij hen speelt. Ik interpreteer hun wensen, zorgen en uitdagingen en zoek naar verrassende oplossingen. Transparantie en samenwerken zijn daarbij essentieel.

Hergebruik van bestaande gebouwen boeit mij in het bijzonder. Ik zie het als uitdaging om door onderzoek, analyse en creativiteit tot een oplossing te komen, wat wel eens betekent dat je buiten de geijkte paden moet treden. Dit geeft extra dynamiek aan mijn vak.

Deel dit bericht