Floor Oostendorp_banner1
Floor Oostendorp

Na mijn afstuderen ben ik aan de slag gegaan bij ABT. Aan de Hogeschool van Amsterdam heb ik civiele techniek gestudeerd met als afstudeerrichting constructie. Tijdens mijn stages is mijn interesse gewekt voor zowel constructies als geotechniek. De samenwerking tussen deze disciplines vind ik een interessant gebied.

ABT kijkt verder dan alleen de techniek en bood me een uitdagende startersfunctie. In mijn functie binnen ABT als specialist civiele techniek houd ik mij bezig met windturbinefundatie. Daarnaast ben ik samen met onze windenergiespecialist Axel Jacobs verantwoordelijk voor het ontwerp en de coördinatie van de windenergieprojecten binnen ABT.

Ik houd het overzicht over projecten en stuur waar nodig andere bij het project betrokken partijen aan, om zo tot een optimaal resultaat te komen. Dit alles maakt het voor mij tot een interessante functie en ik kijk er naar uit om mijzelf de komende jaren verder te ontwikkelen in de maatschappelijk relevante  materie van de windenergie.

Het blijft voor mij een uitdaging een geoptimaliseerd fit-for-purpose funderingontwerp te ontwerpen. Waarbij rekening gehouden wordt met verschillende milieu-aspecten en aanzienlijke besparingen in materiaal haalbaar zijn.

Deel dit bericht
Publicaties Geen publicaties gevonden