Erwin ten Brincke_banner
Erwin ten Brincke

Mijn kracht ligt bij complexe (internationale) projecten, zowel technisch, financieel als procesmatig, waarbij ik het belang van de opdrachtgever voorop stel. Uit het overdragen van kennis, met name over glas, haal ik mijn energie. Dat gebeurt in de vorm van cursussen of gastcolleges op hogescholen en universiteiten in binnen- en buitenland.

Mijn ervaringen hebben zich met de jaren zowel in de breedte als in de diepte ontwikkeld. Ze werden breder, door het doorlopen van (grote) complexe projecten waarin je alle kennisvelden moet beheersen. En dieper, door de specifieke glaskennis die specialistisch binnen projecten gevraagd wordt.

In mijn loopbaan bij ABT heb ik al aan vele projecten mijn bijdrage geleverd. Projecten waar ik trots op ben, zijn onder andere Museum CODA in Apeldoorn en Linnaeusborg van Rijksuniversiteit Groningen. Het Groninger Forum in Groningen is een project waar ik zeer trots op ben. Er is gebruik gemaakt van interessante BIM-doelen, waaronder clashdetectie, bouwlogistieke planning en kosten. Het Groninger Forum wordt momenteel gerealiseerd. Het hoogste bouwwerk waar we onze innovatie en glaskennis inbrengen is het Dubai I van 210 m.

Ik ben sinds 1999 werkzaam bij ABT. Direct na de universiteit ben ik gestart als constructeur en vervolgens doorgegroeid naar adviseur.

Deel dit bericht