Erik van den Broek_banner
Erik van den Broek

Als student heb ik al goede contacten met ABT gehad, maar het is uiteindelijk mijn liefde voor het materiaal glas dat mij aan dit bedrijf heeft gebonden. Mijn onderzoek naar glazen draagkolommen aan de Technische Universiteit Delft wakkerde de interesse van meerdere ABT-ingenieurs aan. Zij hebben mij geïnspireerd mijn kennis verder uit te breiden binnen ABT.

Als bouwkundig ingenieur werk ik graag aan de maakbaarheid van architectuur. Naast mijn passie voor architectuur heb ik ook grote affiniteit met constructies – en in het bijzonder met glasconstructies. Binnen ABT is het mijn ambitie om de schakel te zijn tussen deze twee vakgebieden en mijn steentje bij te dragen aan de verdere ontwikkelingen op het gebied van glas als constructief materiaal. Door mijn kennis binnen verschillende vakgebieden kan ik efficiënt met collega’s communiceren. Op die manier probeer ik voor ieder project het meest optimaal mogelijk ontwerp of advies te vinden.

Tijdens mijn onderzoek naar glazen draagkolommen ben ik vanuit interesse voor het vakgebied van glas benaderd door ABT. Na nog enkele maanden aan mijn publicatie bezig te hebben gewerkt, heb ik besloten me aan dit bedrijf te verbinden. De persoonlijke houding en oprechte interesse sprak mij erg aan en ik wil mij hier graag mee verbonden voelen en eenzelfde houding uitstralen.

Deel dit bericht
Projecten Geen projecten gevonden
Publicaties Geen publicaties gevonden