Banner_basic-Earnest Alderliesten
Earnest Alderliesten
ABT werkt aan spectaculaire, toonaangevende projecten. Binnen ABT is enorm veel kennis op alle gebieden binnen het bouwproces. Door deze veelzijdige en specialistische kennis, gecombineerd met de ruimte voor innovatie en een blik op de toekomst, worden optimale resultaten bereikt. Door de integrale aanpak bij ABT is inzicht in alle disciplines nodig. Zeker als jonge constructeur is dit erg leerzaam en geeft het mij de kans om mijn eigen kennis te verbreden. Daarnaast is er bij ABT veel ruimte voor ontwikkelingen en innovaties.
 
Tijdens mijn stage bij ABT is een passie voor bestaande gebouwen ontstaan. Werken met bestaande constructies vraagt om oplossingen die niet voor de hand liggen. Daarnaast vraagt het om een zekere flexibiliteit, je kunt voor constructieve verassingen komen te staan die je van tevoren niet had kunnen weten.
 
Mijn toegevoegde waarde ligt in het bedenken van innovatieve oplossingen voor het hergebruik van bestaande constructies waardoor gebouwen weer jaren mee kunnen. Het mogen meewerken aan spectaculaire projecten als de renovatie van het Binnenhof is waarvoor ik bij ABT werk.
 
Tijdens mijn studie Civiele Techniek aan de TU Delft, met specialisatie Building Engineering, heb ik een korte meeloopstage gedaan bij de sectie bestaande constructies van ABT. Daarnaast ben ik ook bij ABT afgestudeerd op het versterken van metselwerkhuizen in Groningen. Sinds december 2019 ben ik in dienst als constructeur bij ABT.
Deel dit bericht
Projecten Geen projecten gevonden
Publicaties Geen publicaties gevonden