Banner_basic-Dion de Leeuw
Dion de Leeuw

Vanuit de HAN heb ik zes maanden lang stage gelopen bij ABT. Hierdoor kon ik al kennis maken met de collegialiteit en de interessante projecten van ABT. Door aan deze projecten te mogen werken, ben je in staat een echte bijdrage te leveren aan de gebouwde omgeving.

Mijn passie in het vak is het bouwkundig uitwerken van een gebouw in een BIM-omgeving gedurende de ontwerpfases van een bouwtraject. Hier kan ik met bouwkundig inzicht en het gebruik van innovatieve visualisatiemogelijkheden (zoals VR) een ontwerper en een gebruiker meenemen in dit proces. Dit om sneller tot een gebouw te komen waar de klant oprecht tevreden mee is en om wijzigingen later in het traject te voorkomen.

Mijn toegevoegde waarde is mijn vaardigheid met Revit en het opzetten van een BIM-model in een ontwerpproces naar de uitvoering toe. Dit zet ik samen met bouwkundig inzicht en een van nature kritische blik op ontwerpen in om tot een zo gedegen mogelijke oplossing te komen voor de relatie. Hierin probeer ik altijd de beste manier te zoeken om een relatie mee te nemen in dit ontwerpproces, zoals het gebruik van VR en andere visualisatiemogelijkheden.

Vrij kort nadat ik was afgestudeerd aan mijn HBO-opleiding bouwkunde aan de HAN ben ik begonnen bij ABT. Hier werk ik momenteel als bouwkundige en BIM-modelleur.

Deel dit bericht
Publicaties Geen publicaties gevonden