Diana de Krom_banner
Diana de Krom

In mijn werk wil ik graag uitgedaagd worden, iets leren en mijn creativiteit kwijt kunnen. Dat kan op het gebied van techniek zijn, maar ook op het gebied van processen. Bij ABT vind ik uitdagingen en projecten die hierbij aansluiten.

Zo haal ik veel plezier uit mijn deelname aan de glasgroep. Ik kan hier zowel mijn praktische als mijn theoretische kennis over glas in toepassen. Ik vind het een uitdaging om te kijken hoe we als adviseur stapje voor stapje een bijdrage kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling en innovatie van glasconstructies.

Ook haal ik veel voldoening uit het meewerken aan de groep ontwerpoptimalisaties. Dit is de toekomstige werkwijze en ik vind het leuk om dit ongebaande pad met de groep samen te verkennen.

Mijn mooiste project binnen ABT tot nu toe is het Mauritshuis. Een complex ondergronds project in de monumentale binnenstad van Den Haag. Door zowel op techniek als op proces goed te sturen is het gelukt om alles vlekkeloos te laten verlopen.

Ik heb zowel HTS Bouwkunde als TU Civiele techniek afgerond. In mijn werk heb ik veel profijt van deze dubbele opleiding en het feit dat ik geleerd heb projecten zowel praktisch als theoretisch te benaderen. Na de TU heb ik eerst vijfenhalf jaar bij een aannemer van glazen constructies gewerkt. Daar heb ik veel praktische kennis over glas opgedaan. Sinds 2001 werk ik bij ABT in Delft. Ik heb aan zeer diverse projecten gewerkt, allemaal met veel plezier.

Deel dit bericht