Di Fang_banner_2
Di Fang
Met een achtergrond in de architectuur en stedenbouw ligt mijn passie bij het ontwerpen van een gebouwde omgeving. Wat mij aantrekt bij ABT is het brede scala aan kennis dat ABT in huis heeft; van bouwkunde tot stedenbouwkunde. Daarnaast spreekt de integrale aanpak en het interdisciplinaire teamwork mij aan. Deze aanpak stimuleert de kennisuitwisseling tussen verschillende vakgebieden waardoor ik mijn vaardigheden kan verbreden en mijn kennis van de gebouwde omgeving kan verdiepen.
 
ABT staat bekend om haar uitgebreide ervaring op bouwkundige schaal, tijdens het ontwerpen van technische details voor architectonische projecten leer ik iedere keer bij. Het doel van ABT om de expertise Urban Engineering te vergroten, biedt mij de kans om mijn stedelijke kennis in te zetten en verder te verdiepen. Ik vind het leuk om het gesprek aan te gaan hoe we binnen ons werk kunnen innoveren en hoe we de klant kunnen helpen bij het ontwikkelen van een concept tot een echt project. Door mijn stedenbouwkundige achtergrond heb ik een scherp inzicht in de trends op dit gebied. Dit helpt mij om de expertise van ABT op het gebied van Urban Engineering verder te ontwikkelen tot een onderscheidende dienst in de markt.
 
Vanuit de traditionele stedenbouwkundige achtergrond begrijp ik het belang om mensen in een ontwerp te respecteren, wat in projecten gemakkelijk over het hoofd kan worden gezien. Ik zie echter ook dat naarmate de technologie zich ontwikkelt, de steden complexer worden en er nieuwe uitdagingen ontstaan. Het wordt moeilijker voor monodisciplinaire ontwerpers om grip te krijgen op wat er gaande is. Stadsontwerpers moeten hun kennis blijven verbreden om nieuwe mogelijke oplossingen te begrijpen en tegelijkertijd de mensen in het middelpunt van het beeld te houden.
 
Bij ABT werk ik nauw samen met mijn collega's die kennis hebben van energie, stedelijk microklimaat, infrastructuur en computational design. Als team zijn we in staat om nieuwe technologische oplossingen te begrijpen en deze kritisch te bekijken. Ondertussen houden we de mensgerichte geïntegreerde ontwerpbenadering bij onze projecten in het oog.
 
Ik ben in 2015 afgestudeerd aan de TU Delft met een Master in Urbanisme. Sindsdien heb ik in Nederland als architect en stedenbouwkundige gewerkt, bij zowel kleine als grote ontwerpbureaus. Mijn passie voor ontwerpen ligt binnen de onbegrensde mogelijkheden van multidisciplinaire samenwerking. Sinds 2019 werk ik bij ABT, waar ik deel uitmaak van de stedenbouwkundige groep van het innovatiecentrum van de Oosterhoff Group (de holding company van ABT).
Deel dit bericht
Projecten Geen projecten gevonden
Publicaties Geen publicaties gevonden