Banner_basic Congrui Zha
Congrui Zha

Bij ABT werken veel ervaren specialisten en jonge afgestudeerden die beschikken over veel passie en creativiteit. De reden dat ik ervoor kies om hier te werken, is dat dit bedrijf nieuwe ideeën accepteert en ze in de praktijk weet te brengen. ABT kent ook de kracht en interesses van zijn medewerkers; zo belanden ze op de juiste plek. Last but not least, geeft ABT om persoonlijke ontwikkeling en wordt er gezorgd voor een goede begeleiding van collega's.

Ik ben geïnteresseerd in geavanceerd rekenen en simulatie voor bouwfysica en MEP. Ik geloof dat geavanceerde simulatie- en algoritmemodellen de toekomst zijn van bouwfysica en MEP. Ik wil de pionier zijn.

Mijn kracht is mijn computational design-vaardigheden in combinatie met mijn kennis van bouwfysica. Ik ontdekte deze interesse toen ik in Zweden studeerde. Ik ontwikkelde mijn interesse voor computational design en bouwfysica verder aan de TU Delft. Ik kan onze klanten relatief snel en nauwkeurig een calculatie- of optimalisatieconsult bieden.

Ik werk momenteel als ingenieur in de bouwfysica en als computational designer bij ABT. Ik heb een aantal parametrische algoritmemodellen ontwikkeld voor energieberekening en het ontwerp van elektriciteitsnetten. Het optimalisatiescript wordt in steeds meer projecten gebruikt.

Deel dit bericht