Christa Drolenga_banner
Christa Drolenga

ABT heeft veel disciplines in huis, waardoor we tezamen ‘alles’ kunnen oppakken dat technisch aan de orde is in nieuwbouw- en renovatieprojecten. De mogelijkheid om veel te kunnen samenwerken spreekt mij aan. Hierbij blijft het mogelijk om specialistisch binnen je eigen vakgebied te blijven ontwikkelen.

Mijn passie is om fysica en de gebouwde omgeving te combineren tot comfortabele en prettige gebouwen, welke duurzaam zijn en ook nog veilig te gebruiken.
Ik sta voor duidelijke en open communicatie, waardoor ik binnen de projecten die ik doe een ‘bruggenbouwer’ ben tussen de opdrachtgevers en onze specialisten. Sturen op zowel technische inhoud als op proces.

In 1998 rondde ik mijn opleiding Bouwkunde aan TU Eindhoven af. Na 15 jaar te hebben gewerkt bij een monodisciplinair adviesbureau op het gebied van bouwfysica ben ik in 2013 bij ABT gestart als adviseur.

Ik houd mij bezig met de bouwfysische en brandtechnische advisering van gebouwen binnen de kennisgebieden bouwfysica en installaties. In mijn functie ben ik leidinggevende van de projectleiders en specialisten en verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken.

Deel dit bericht