Chris van der Ploeg_banner
Chris van der Ploeg

Bij ABT kan ik meewerken aan spectaculaire projecten. Daarnaast delen we de visie dat parametrisch ontwerpen en ontwerpoptimalisatie de toekomst heeft om nog effectiever efficiënte en duurzamere  ontwerpen te realiseren. Ook biedt het mogelijkheden om te gaan met op de steeds uitdagendere en complexe vormgeving. Binnen ABT wordt de ruimte geboden om met deze innovatie stappen te zetten naar de toekomst.

Mijn passie is om het maximale uit een ontwerp te halen. Ik streef altijd het optimum na. Het daagt me uit, net die paar stappen verder gaan dan de eerste de beste oplossing!

ABT heeft als multidisciplinair bureau een schat aan kennis beschikbaar. De grootste winst is te vinden op het raakvlak tussen meerdere disciplines, daarbij is inzicht nodig in alle disciplines. Dit is erg leerzaam en biedt mogelijkheid tot verbreding van je eigen kennis.

Mijn toegevoegde waarde zit in de combinatie van mijn constructeurskennis en geavanceerde rekentechnieken. Ik zie mezelf als ambassadeur voor implementatie van parametrische ontwerpen en ontwerpoptimalisatie technieken binnen de projecten.

Voor mijn studie Civiele techniek aan de TU Delft, met specialisatie Structural Engineering, heb ik mijn afstudeerstage bij ABT gelopen. Sinds augustus 2013 ben ik in dienst als constructeur bij ABT, waarbij ik me naast het constructeursschap richt op BIM ontwikkelingen, parametrisch ontwerpen en ontwerpoptimalisatie.

Deel dit bericht