Casper Meijer_banner
Casper Meijer

Werken bij ABT betekent werken aan veel verschillende, spraakmakende projecten met specialisten uit verschillende vakgebieden. Het is een uitdaging om niet alledaagse projecten te realiseren. Daarnaast wordt er bij ABT veel vrijheid geboden in de uitvoering van de projecten.

Ik ga graag nieuwe uitdagingen aan. Bij het realiseren van uitdagende projecten zet ik mijn kennis op het gebied van staal, windturbinefundaties, beton en bouwputten in. Daarnaast heb ik een brede technische interesse, ook buiten mijn eigen vakgebied.

Het belangrijkste vind ik dat we de opdrachtgever ontzorgen. Dit doen we door middel van de inbreng van hoogwaardige technische kennis. En door vanuit verschillende disciplines nauw samen te werken.

Sinds 2003 ben ik werkzaam bij ABT. Ik ben betrokken bij de bouwbegeleiding van complexe utiliteits- en civiele projecten. De eerste jaren was ik werkzaam als toezichthouder, later als kwaliteitsinspecteur / specialist staalconstructie. Mijn specialisatie met betrekking tot staalconstructies komt tot uiting in het diploma International Welding Engineer / Laspraktijk Ingenieur, behaald in 2012. Bij de realisatie van diverse windparken in binnen- en buitenland ben ik betrokken bij de Quality Control tijdens de uitvoering. 

Deel dit bericht