Carla Scheffer_banner
Carla Scheffer

Het ontwerpen van een mooi, bouwbaar en functioneel gebouw is wat mij in mijn dagelijks werk motiveert. De samenwerking met de opdrachtgever, de architect, de aannemer, overige adviseurs en natuurlijk mijn collega's vind ik in dit vak zeer inspirerend.

Binnen ABT ben ik verantwoordelijk voor het ontwerpen van gebouwen en kleine bruggen in staal, beton, hout en metselwerk. Samen met de architect en andere adviseurs ontwerp ik een oplossing die het beste aansluit aan de eisen en wensen van de opdrachtgever. Vervolgens stuur ik een team van constructeurs en Revitmodelleurs aan dat het project uitwerkt, zodanig dat het gebouwd kan worden.

Daarnaast ben ik vertegenwoordigd in managementteam van ABT-constructies in Delft. Ik geef leiding aan diverse projectleiders, constructeurs en modelleurs. Verder ben ik ook verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken van de groep constructies.

Projecten waar ik de laatste jaren met veel trots aan heb gewerkt - en in sommige gevallen nog steeds aan werk - zijn de uitbreiding van Hogeschool INHolland in Rotterdam, Theater de Kom in Nieuwegein, Het Nieuwe Kantoor en Stationshal in Delft, de Faculteit voor wiskunde en Natuurwetenschappen voor de Universiteit Leiden, WTC Utrecht en Hart van Zuid in Rotterdam.

Sinds mijn afstuderen ben ik werkzaam als constructeur, projectleider en momenteel adviseur op het gebied van gebouwconstructies. Na een start bij Ingenieursbureau Zonneveld heb ik enkele jaren bij ingenieursbureau Movares gewerkt, waarna ik in 2002 bij ABT ben gestart.

Deel dit bericht
Publicaties Geen publicaties gevonden