Breanne Lensink_website_header
Bréanne Lensink

Ik heb in mijn studietijd stage gelopen bij ABT en dit is mij zo goed bevallen dat ik hier ook graag aan het werk wilde. De openheid, mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en de gemoedelijke werksfeer gecombineerd met leuke enthousiaste collega’s maakt dat het bedrijf mij aanspreekt. Bovenop alles komen ook nog de uitdagende interessante projecten.

Vaak zie je dat uitwerkingen van gebouwen met een reden worden bedacht, maar je ziet ook dat de realisatie niet altijd gaat zoals op papier staat. De schakel tussen ontwerp en uitvoering is een belangrijke stap waarin communicatie een belangrijke rol speelt. Als kwaliteitsinspecteur mag je deze schakel zijn. Het meest interresante is de vertaling van tekening naar realiteit. Tekeningen kloppen niet altijd en soms blijkt het realiseren van de tekening onmogelijk. Om hier de oplossingen voor te vinden en de terugkoppeling te maken naar de ontwerpers, is ontzettend leuk en uitdagend.

Ik ben bouwkundig afgestudeerd met als afstudeerrichting bouwtechniek. Ik weet van alles over bouwkunde (bouwtechniek), bouwfysica en duurzaamheidsprincipes. Verder leer ik wat de schakel is tussen tekening en realiteit. Ik voer inspecties uit en rapporteer deze aan de opdrachtgever.

Ik heb HBO bouwkunde gestudeerd en ben afgestudeerd in de richting bouwtechniek. Mijn focus hierbij heeft altijd gelegen bij duurzaamheid middels bouwtechnische oplossingen. Na mijn opleiding ben ik gestart aan de KMA voor officier der genie. Het gemis van berekeningen, tekeningen en uitvoer van de bouwkunde heeft mij doen besluiten te solliciteren bij ABT. Hier ben ik momenteel aan de slag als kwaliteitsinspecteur.

Deel dit bericht
Projecten Geen projecten gevonden
Publicaties Geen publicaties gevonden