Betty Aarts_banner
Betty Aarts

Mijn passie voor bouwen begint bij een passie voor ‘Mens & Techniek’. Mensen bouwen om het leven te vereenvoudigen en te veraangenamen en gebruiken hiervoor allerlei technieken. Er wordt al gebouwd zolang de mensheid bestaat.

Bij ABT ben ik in staat om deze twee aspecten, ‘Mens & Techniek’, met elkaar te verbinden. Dit doe ik in samenwerking met ABT specialisten uit allerlei vakgebieden. Mijn belangrijkste drijfveer is het realiseren van integrale bouwwerken voor de opdrachtgever en de toekomstige gebruikers.

Het mooiste punt in het bouwproces is het moment waarop de opdrachtgever de sleutel in het slot kan steken en het gebouw in gebruik kan nemen.

Bouwprojecten met een hoge complexiteit zijn mij op het lijf geschreven. Het samenbrengen van alle verschillende partijen en zienswijzen in deze processen is naast het oplossen van de technische opgaven mijn specialiteit. Het integraal samen brengen van verschillende vakgebieden is gedurende het gehele bouwproces van belang.

Als projectleider bouwkunde zet ik zowel tijdens het ontwerptraject als in de uitvoeringsfase mijn kennis in voor de realisatie van het bouwwerk. Het is een uitdaging om alle verschillende onderdelen van een ontwerp samen te brengen zodat er een gebouw ontstaat.

Daarnaast heb ik mij gedurende mijn carrière ontwikkeld als specialist op het gebied van BIM. Zowel op het gebied van de inrichting van het BIM proces als op operationeel gebied beschik ik over de nodige kennis.

Graag adviseer ik u bij het realiseren van uw droom en bouwwerk!

Deel dit bericht