Banner Aris 2019
Aris Baan

Binnen de afdeling Bouwfysica en Installaties ben ik werkzaam als Specialist Bouwfysica en Brandveiligheid. Bij ABT kan ik mijn passie voor bouwfysica en brandveiligheid dus ideaal combineren. Je kunt mij het beste omschrijven als een ontwerpondersteunende en oplossingsgerichte partner in ontwerp- en bouwteams, zowel in nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Door de verwevenheid van brandveiligheid met vakgebieden als installaties, constructies en bouwkunde word ik elke keer weer uitgedaagd om onze adviezen te verbeteren. Wat mij betreft, is deze bundeling van vakgebieden echt een meerwaarde van ABT. Met enthousiasme wil ik mijn expertise overbrengen op mijn opdrachtgevers en andere ontwerppartners.

Tijdens mijn studie Bouwkunde aan de HTS werd mijn interesse voor de fysica in gebouwen al snel gewekt. Een vervolgstudie Bouwfysica (BPS) aan de TU Eindhoven lag daarom voor de hand. Tijdens deze verdiepingsslag werd mij duidelijk dat het specialisme bouwfysica een zeer breed scala aan onderwerpen omvat waardoor een comfortabele, veilige en energiezuinige leefomgeving ontstaat. Deze waarden – comfort, veiligheid en energiezuinigheid – spreken mij enorm aan. Ook binnen ABT spelen deze waarden een grote rol. Voor mijn start bij ABT ben ik zo’n acht jaar werkzaam geweest als projectleider Bouwfysica en Brandveiligheid.

Deel dit bericht