Arianna_Banner_basic
Arianna Loris

Voorafgaand aan ABT heb ik bij verschillende architectenbureaus in diverse landen gewerkt. Mijn wens om voor ABT te werken, komt voort uit mijn nieuwsgierigheid om zo veel mogelijk te leren over alle aspecten van mijn baan, de architect. Ik communiceer ook graag met verschillende specialisten, zowel technisch als niet-technisch.

Ik ben altijd al aangetrokken tot de dingen die mooi en charmant zijn. Een prachtig beeld van een gebouw tot realiteit kunnen brengen, is een uitdaging die andere kennis vereist. Ik leef deze uitdaging nu!

De passie en interesse voor mijn werk komt voort uit de schoonheid van de steden. De gebouwen, ruimtes en pleinen zorgen ervoor dat mensen zich thuis voelen, ze zorgen voor energie en de wens om daar te wonen. Verder houd ik van gebouwen vol culturele betekenis, die een (technologische of sociologische) uitdaging, verandering of symbool van de stad vertegenwoordigen.

Mijn extraverte persoonlijkheid en nieuwsgierigheid hebben me altijd de kans gegeven om unieke avonturen te beleven, nieuwe landen te ontdekken en mijn geest meer en meer te openen, in mijn werkende en in mijn persoonlijke leven. Dankzij mijn ervaringen heb ik geleerde om stressvolle situaties onder controle te krijgen en een probleemoplossend persoon te zijn – in staat om met flexibiliteit verschillende situaties aan te pakken. Ik ben een mensenmens, mijn enthousiasme en energie drijven mijn team, waarin ik sterk geloof. Mijn communicatieve vaardigheden en mijn karakter bouwen een vertrouwensrelatie op met collega's en klanten.

Ik studeerde architectuur in Spanje aan de Universitat International de Catalunya in Barcelona en in Italië, waar ik afstudeerde aan de Politecnico di Milano en mijn professionele kwalificatie behaalde. Na mijn afstuderen, ben ik bij MAD Architects in Beijing gaan werken. Dit was de moeilijkste, meest avontuurlijke en verbazingwekkende periode van mijn werk- en privéleven. Ik heb een wereld ervaren met een grote toewijding om te werken en gekte die nooit ophoudt. Ik heb geleerd wat echte flexibiliteit en support van teamgenoten is. En ik ontdekte ook hoe om te gaan met moeilijke en onbekende situaties. Na mijn verblijf in China ben ik bij Coenen Sattele Architecten in Maastricht gestart. Mijn eerste ervaring in Nederland, die me hielp de Nederlandse cultuur te begrijpen en waarderen.

Sinds juni 2016 werk ik bij ABT, de plaats waar ik het meest groei, waar ik de kans kreeg om aan interessante projecten te werken en elke dag iets nieuws te leren. Ik sta nu aan het hoofd van het project Post Rotterdam, een toren van 150 meter bij het postkantoor in het centrum van Rotterdam... Coming soon!

Deel dit bericht
Publicaties Geen publicaties gevonden