Antony van Middelkoop banner1
Antony van Middelkoop

Vanaf begin 2014 ben ik werkzaam bij ABT. In de eerste periode als stagiair, waarbij ik veel ervaring heb opgedaan. ABT was een kritische en gedegen leerschool, die net als ik, niet graag genoegen neemt met half werk. De doelen en werkwijze van ABT sluiten erg aan op mijn ambities. Ik ben dan ook blij dat ik vanaf juni 2015 in dienst ben bij ABT als specialist Civiele Techniek.

De wetenschap dat ik nooit uitgeleerd zal zijn vormt de basis van mijn enthousiasme. Daarom houd ik me graag bezig met het uitvoeren van elke vorm van (wetenschappelijk) onderzoek. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van nieuwe materialen en toepassingen, het verbeteren van het bestaande, of juist het zoeken naar de oorzaak van schades. Dit alles met name betrekkend op betonconstructies.

Het verkrijgen van (specialistische) kennis en vooral het toepassen daarvan staat bij ieder project centraal. Ik wil betrokken zijn bij de klant en meedenken om de beste oplossing voor de eindgebruiker te realiseren. Dit vraagt verantwoordelijkheidsgevoel en toewijding die ik graag uitdraag. Bij de ontwikkeling van het versterkingssysteem voor doorgestorte uitkragende betonnen vloeren, het 'VVUV-systeem', heb ik deze kennis en betrokkenheid in de praktijk gebracht.

In juni 2015 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, opleiding Civiele Techniek. Het afstudeeronderzoek bestond uit de ontwikkeling van drijflichamen met niet eerder constructief toegepaste materialen. Onderwerpen waarin verdieping is gezocht zijn lijmsoorten en –verbindingen, materiaalparameter onderzoek en krachtswerking in grote drijflichamen waarbij ook het contact met alle betrokken partijen is onderhouden. De zowel technische als communicatieve ontwikkeling die ik tijdens mijn afstudeeronderzoek heb doorgemaakt, blijkt een goede basis voor mijn huidige werkzaamheden.

Deel dit bericht