Annebeth Muntinga_header2
Annebeth Muntinga

Als bouwfysicus is het mijn passie om mee te werken aan mooie en uitdagende projecten, die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook comfortabel en duurzaam zijn. Ik werk graag samen met verschillende disciplines, om zo gezamenlijk tot een integraal eindproduct te komen.

Tijdens mijn studie is mijn interesse voor duurzame (her)ontwikkeling gewekt, en bij ABT zet ik mij dan ook hiervoor in. Hierbij kijk ik over de grenzen van mijn eigen discipline heen, waardoor ik inspiratie vind in andere vakgebieden als werktuigbouwkunde of biologie.

Ik ontwikkel comfort- en duurzaamheidsconcepten en werk deze uit. Door mijn ervaring met het maken van comfortberekeningen, maar ook EPC, MPG en GPR berekeningen, kan ik deze ontwikkelde concepten toetsen aan de geldende eisen en normen.

In de rol van BREEAM-NL Nieuwbouw en Renovatie expert help ik partijen hun duurzaamheidsambitie vast te leggen en te realiseren. Het verkrijgen van een BREEAM certificaat vraagt om een integrale aanpak binnen het ontwerpteam, maar ook met uitvoerende partijen. Deel uitmaken van zo’n integraal team, waarbij de gezamenlijke inspanningen beloond worden met een BREEAM certificaat, geeft me veel energie.
 

Deel dit bericht