Banner_André Vosselman
André Vosselman

'Zonder techniek staat alles stil…..'

Een brede kijk tijdens de uitvoering van een project bevordert het integrale denken en handelen. Dit spreekt mij aan binnen ABT. Ik kan altijd terug vallen op collega’s die kunnen ondersteunen bij constructieve en of bouwkundige zaken.

Goed en optimaal functionerende technische installaties in een gebouw, vormen het kloppend hart en zijn de belangrijkste factoren die het welzijn van de medewerkers bepalen. Maar deze installaties moeten ook in een mooi jasje (het bouwkundige omhulsel) komen te zitten. Mijn passie ligt dan ook in de realisatiefase van een gebouw, waarbij de integrale samenhang tussen de diverse installaties en het bouwkundige omhulsel centraal staan. De voortdurende afweging van de belangen van diverse partijen, waarbij het vanuit installatietechnisch oogpunt vaak balanceren is tussen mooi-functioneel of functioneel-mooi, vind ik bijzonder interessant. Voorop staat dat de opdrachtgever datgene krijgt wat hij voor ogen heeft en waarvoor hij betaalt.

Mijn loopbaan ben ik begonnen bij een installatietechnisch adviesbureau waar ik vanaf tekenkamer en de ontwerpafdeling uiteindelijk bij directievoering en toezicht ben uitgekomen. Sinds 1999 ben ik in dienst bij ABT als senior kwaliteitsinspecteur/hoofdopzichter en heb ik voldoende mogelijkheden gekregen om mijzelf ook op bouwkundig- en constructief gebied te ontwikkelen.

Deel dit bericht
Projecten
Publicaties Geen publicaties gevonden