André Speksnijder_banner
André Speksnijder

Wat kenmerkend is voor ABT is dat je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en de dingen te doen die je leuk vindt. Voor mij betekent het werken bij ABT, werken aan spraakmakende projecten, met leuke collega’s in rollen die goed passen. Dit bevordert samenwerken over de grenzen van je eigen discipline. En dit maakt projecten kwalitatief hoogwaardiger, interessanter voor jezelf en vaak ook effectiever. Winst op alle vlakken!

Ik wil letterlijk bruggen bouwen. De invloed van projecten in de infrastructuur zijn groot en doorkruisen soms gebieden van enkele kilometers. Juist de complexiteit van de puzzel die ontstaat door alle belangen en informatie van een project te bundelen tot een goede oplossing vraagt echte bruggenbouwers. Op deze wijze een bijdrage kunnen leveren aan een goede bereikbaarheid van Nederland maakt het extra interessant.

Na mijn studie HTS civiele techniek ben ik begonnen bij een aannemer in de werkvoorbereiding/ uitvoering. Het eerste project waarbij ik betrokken werd, was een project van ABT. De contacten met de ABT’ers waren direct goed en er bleek een hoop kennis en expertise aanwezig. Vanuit nieuwsgierigheid ben ik bij ABT op gesprek gegaan.
In de eerste jaren bij ABT ben ik met name bezig geweest met specialistische inspecties op het gebied van beton- en staalconstructies, risicomanagement en systems engineering. Na 13 jaar heb ik zelf gekozen om te wisselen en terug te gaan naar de aannemerij. Inmiddels ben ik al weer enige tijd terug bij ABT als senior adviseur voor de markt van infrastructurele werken.

Deel dit bericht