Alfons Hartman_banner
Alfons Hartman

ABT levert als onafhankelijk adviesbureau toegevoegde waarde aan de gebouwde omgeving. Als multidisciplinair bureau richten wij ons op kennisgebieden als constructies, civiele techniek, bouwkunde, bouwfysica, akoestiek en installatietechniek, maar ook ontwerp-, project- en bouwplaatsmanagement. Voor mij is het altijd een uitdaging om met collega’s van al deze andere kennisgebieden tot hoogwaardige en vernieuwende oplossingen te komen waarbij de wensen van de klant beantwoordt worden.

Tijdens mijn opleiding heb ik grote interesse gekregen voor bouwfysica en akoestiek, met als grote passie de akoestiek. Deze passie heb ik de afgelopen 25 jaar verder kunnen ontwikkelen bij diverse andere adviesbureaus. Sinds 2013 ben ik als projectleider bij ABT werkzaam waarbij ik mijn passie voor akoestiek en bouwfysica op een meer multidisciplinair niveau heb kunnen ontwikkelen en deze kennis blijf ontwikkelen doordat ik bij verschillende grote en vernieuwende projecten betrokken ben.

De praktijk leert dat akoestiek een grote impact op het ontwerp kan hebben en gevolgen heeft voor bijvoorbeeld de constructie, installatie of bouwfysica maar ook  voor de bouwkundige detaillering. Het mooie van ABT is dat er kennis over al deze disciplines in huis aanwezig is, zodat wij de klant altijd een integrale oplossing kunnen bieden.   

Tijdens mijn stage heb ik in de praktijk ervaring opgedaan op het gebeid van bouwfysica en akoestiek en is mijn passie voor dit vakgebied ontstaan. Vervolgens heb ik bij twee grote ingenieursbureaus in Den Haag en Rotterdam gewerkt. Ook heb ik de Hogere cursus toegepaste bouwakoestiek gevolgd in Amsterdam en houd ik mijn kennis up-to-date door regelmatig cursussen op mijn vakgebied te volgen.

Deel dit bericht
Publicaties Geen publicaties gevonden