Ad van der Aa_banner
Ad van der Aa

Samen bouwen aan een topteam in een multidisciplinaire organisatie is mijn doel. Na 30 jaar werkzaam te zijn in het adviesgebied van bouwfysica, akoestiek, brandveiligheid en gebouwinstallaties, heb ik in 2013 besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

ABT heeft me de kans geboden om te werken in een organisatie waar multidisciplinair en integraal werken centraal staan. In combinatie met uitdagende projecten en betrokkenheid bij nationaal én internationaal onderzoek op het gebied van energiezuinigheid, blijft elke dag grensverleggend en inspirerend bij ABT. 

In 1985 ben ik als technisch medewerker mijn loopbaan gestart bij Cauberg-Huygen. In de loop van tijd ben ik doorgegroeid tot technisch directeur bij deze organisatie. In 2013 heb ik besloten om de overstap te maken naar ABT om daar de adviesgroep Bouwfysica en Installatietechniek te leiden en toe te treden als partner bij ABT. Naast mijn adviseurschap ben ik momenteel ook voorzitter van de Nederlands Vlaamse Bouwfysica Vereniging. 

Deel dit bericht