Abe Reurings_banner_basic
Abe Reurings

De combinatie van techniek en het realiseren van iets wat mensen zien, beleven en gebruiken is voor mij een trigger. Als bouwkundige ga ik graag de uitdaging aan om een idee te vertalen naar een wenselijk en maakbaar project. Het leuke van ABT is dan ook dat het alle technische kennis in huis heeft om een volledig technisch ontwerp te realiseren. Het liefst werk ik in integraal en dynamisch teamverband. Ik zet me in om enthousiast en betrokken een project te verwezenlijken. Vanuit mijn ervaring in verschillende bouwdisciplines en mijn bouwkundige kennis richt ik me op het vertalen van de architectuur naar een technisch maakbaar gebouw. Hierbij zal de voorkeur voor vakmanschap en liefde voor het ambacht zeker terug te zien zijn.

Het toepassen van BIM is een mooi middel waarin ik mij heb verdiept en waarin ik mij vaardig heb gemaakt. Hierin adviseer ik in verschillende bouwfases en zal ik altijd oog houden voor optimalisaties en kennisoverdrachten tussen verschillende technische disciplines. Met als doel: integraal gecombineerde ontwerpoplossingen bedenken en verwezenlijken.

Bij ABT werk ik aan bijzondere en uitdagende architectonische projecten. Bij deze projecten zet ik mij in vanaf de ontwerpfase tot aan de oplevering van het gebouw. De afwisseling en de overlappingen van de bouwfasen zorgen altijd voor een uitdagende werkomgeving. Een voorbeeld hiervan is Sportcampus Zuiderpark, een van mijn laatste projecten. Hierbij hebben we in een compact team het technisch ontwerp door de uitvoeringsfase begeleid op zowel constructief als bouwkundig gebied.

Deel dit bericht