Publicaties
Publicaties
Publicaties
Road Map CO2 'Handelingsperspectieven voor de constructeur'

Het uitvoeringsteam CO2-reductie van het Betonakkoord heeft een overzicht samengesteld waarin 28 handelingsperspectieven (mogelijke maatregelen) staan, die kunnen helpen de doelstellingen uit het Betonakkoord te behalen, de zogenoemde Road Map CO2. Een deel van de handelingsperspectieven is ook relevant voor de constructeur!

21 mei 2021
+ lees verder
Op weg naar CO2-neutrale betonconstructies

CO2-neutrale betonconstructies, bestaan die eigenlijk wel? We zetten in ieder geval goede stappen om dit doel te bereiken. En de constructeur kan daarbij een belangrijke rol spelen. Zo staan ook in de recent opgestelde Road Map CO2 een aantal handelingsperspectieven waarmee voor constructeurs flinke winsten te halen zijn.

13 mei 2021
+ lees verder
Downflow ventilatiesysteem zorgt voor gezonde en veilige lucht in liftcabines

Het veilige en onbeperkte gebruik van ruimten in gebouwen blijkt plotseling geen vanzelfsprekendheid meer te zijn, maar een risico op de overdracht van het SARS-CoV-2 virus. Door diverse richtlijnen te volgen, wordt het overdrachtsrisico zo veel mogelijk beperkt. Gebouwen hebben echter diverse ruimten waar deze richtlijnen niet kunnen worden gevolgd. Een van deze hot spots betreft de liften in gebouwen.

20 april 2021
+ lees verder
Meer publicaties
2018
2017
2016
2015
2014