Wintereditie ABT-magazine: lees 'm hier
07 januari 2021

Met trots presenteren we de nieuwe wintereditie van het ABT-magazine met o.a.:

Een slim luchtbehandelingssysteem voor liften zorgt ervoor dat de gebruiker weer gezonde, virusvrije lucht kan inademen en files bij liften oplossen. En hoe kun je met corona-inspecties een veiliger binnenklimaat in gebouwen creëren?

Urban Layers is een online tool voor integrale urban engineering, wat is de meerwaarde voor architecten, stedenbouwkundigen, ingenieurs, projectontwikkelaars, investeerders en gemeenten?

Artikelen over maatschappelijke impact zoals het stikstofvrij bouwen van het NoNo House en de succesvolle ontwikkeling en toepassing van CO2-arm beton bij Voorbij Prefab.

Hout maakt een comeback als bouwmateriaal. Maar er zijn ook twijfelende ontwerpers. Tessa Ruseler geeft in haar blog een reeks van argumenten om vaker voor hout te kiezen. 

Kitty Huibers legt uit hoe ABT omgaat met de meest recente BENG-eisen en met een dynamische rekenmethodiek samen met architecten maximale vrijheid kan creëren.  

En artikelen over innovatieve projecten zoals Conradhuis, The Muse, Jan Linzelviaduct, Windpark Geefsweer-Oosterhorn en Sterke Lekdijk. 

Over deze onderwerpen en méér leest u in dit winternummer. Deze uitgave verschijnt alleen digitaal.

Download pdf ABT Magazine of lees 'm hieronder:

 

 
Deel dit bericht