25 maart 2016

Twee nominaties voor Architizer A+ Awards

Stationshal Delft en het Feestaardvarken in het Arnhemse Bartokpark zijn genomineerd voor ’s werelds grootste architectuurprijzenprogramma, de Architizer A+ Awards. Voor beide projecten gaf ABT constructief advies. Daarnaast was ABT verantwoordelijk voor de aanbesteding en het bouwmanagement van Stationshal Delft.

Stationshal Delft is één van de vijf finalisten in twee categorieën: ‘Bus & Train Stations’ en ‘Architecture +Ceiling’. Deze laatste categorie richt zich specifiek op het plafond van het project. Het feestaardvarken is genomineerd in de categorie ‘Public Park’ onder de naam Bartokpark. De projecten worden beoordeeld op vorm, functionaliteit en innovatie. 

Architizer A+ Awards
Ieder jaar worden de beste projecten uitgekozen en beoordeeld door 300 influencers uit diverse vakgebieden zoals mode, technologie, product design, makelaardij en publishing. Het doel van de prijs is om de waardering voor betekenisvolle architectuur te voeden. Daarnaast wordt de positieve impact van de projecten op het hedendaagse leven gevierd tijdens het event.

Stemmen
Tot vrijdag 1 april aanstaande is het voor iedereen mogelijk om op de genomineerde projecten te stemmen. Op dinsdag 12 april worden de winnaars bekend gemaakt. 
- Stemmen op Stationshal Delft kan hier.
- Stemmen op het Feestaardvarken kan hier.

Deel dit bericht