17 september 2019

The Base D en parkeergarage P22 opgeleverd aan Schiphol Real Estate

Op maandag 2 september 2019 zijn The Base D en parkeergarage P22 door de Vries en Verburg Bouw aan Schiphol Real Estate (SRE) opgeleverd. Tevens heeft SRE op deze dag The Base D aan de nieuwe huurder HEINEKEN Global opgeleverd.

Schiphol Central Business District

De duurzame kantoorontwikkeling The Base D is gelegen op Schiphol Central Business District op korte afstand lopen van de Airport Terminal en heeft een omvang van circa 6.050 m² v.v.o. Onder het gebouw is een parkeergarage met ruimte voor circa 113 parkeerplaatsen gerealiseerd. Kenmerken van The Base D zijn gebruikscomfort, duurzaamheid en SMART TECH. The Base D is direct verbonden met het bestaande The Base-complex; een dynamisch kantoorcomplex met tal van faciliteiten – van restaurant tot 24/7 kinderopvang.

Foto: Schiphol Real Estate

Maximale flexibiliteit

Het oppervlak van de begane grond is circa 1.447 m2 vvo met een plafondhoogte van 425 cm. Het oppervlak van de vier kantoorverdiepingen van The Base D is circa 1.076 m² v.v.o. per verdieping. Maximale flexibiliteit is gerealiseerd doordat de vloeren kolomvrij zijn en er gebruik is gemaakt van klimaatplafonds. Daarnaast is iedere verdieping voorzien van twee balkons en een vrije hoogte van 2,9 meter.

Rol ABT en derden

The Base D is ontworpen door ZZDP Architecten en de hoofdaannemer is De Vries en Verburg Bouw B.V. ABT is als hoofdconstructeur en geotechnisch adviseur betrokken geweest bij het project. bbn adviseurs (eveneens onderdeel Oosterhoff Group) was verantwoordelijk voor het bouwkostenmanagement bij dit project.

Meer weten over dit project? Check de projectpagina!

Deel dit bericht