07 juli 2021

Tergooi bereikt 9 juli laatste hoogste punt

In september 2019 werd de eerste paal voor de nieuwbouw van Tergooi in de grond geslagen en aankomende vrijdag wordt het laatste hoogste punt bereikt! Dat wordt gevierd met een live uitzending met interessante gasten en hele mooie beelden. Kijk je op 9 juli van 16:30 tot 17:15 uur mee naar deze uitzending? Dat kan hier!

Uitzending vanuit nieuwe ziekenhuis

De uitzending vindt plaats vanuit het nieuwe ziekenhuis waar hard aan wordt gewerkt door Tergooi, Wiegerinck Architecten, ABT, Royal HaskoningDHV en BAM. Gasten aan tafel zijn voorzitter raad van bestuur Janneke Brink en lid raad van bestuur Marian de Vries van Tergooi. Directeur Nieuwbouw, Huisvesting & Vastgoed Stephan Versteege vertelt u hoe ver de bouw van het nieuwe ziekenhuis gevorderd is. En natuurlijk wordt die voortgang ook in beeld gebracht! Presentatie: Wencke Fassbender, manager Communicatie.

Ingebruikname 2023

In 2023 wordt de nieuwbouw van Tergooi in gebruik genomen. Daar wordt in 2023 alle acute, intensieve en klinische zorg van de huidige locaties van Blaricum en Hilversum geconcentreerd. Alle inwoners van Gooi en Vechtstreek kunnen er dan terecht voor medisch specialistische ziekenhuiszorg.

Rol ABT

Er is met elkaar hard gewerkt om een plan te maken dat aansluit bij de wensen van Tergooi. ABT is in deze verantwoordelijk voor het contractmanagement en de bouwdirectie. Maarten Huisman (Senior Adviseur) schuift namens ABT ook tijdens de uitzending aan tafel.

Afbeelding: Tergooi 01042021
Deel dit bericht