31 maart 2015

Symposium aardbevingsbestendig bouwen

Dinsdag 21 april organiseert ABT | Wassenaar Seismisch Advies in samenwerking met de Hanzehogeschool Groningen (Academie voor Architectuur, Bouwkunde en Civiele Techniek) voor architecten en opdrachtgevers een symposium over aardbevingsbestendig bouwen en ontwerpen. Het symposium vindt plaats in het Hampshire hotel in Groningen en zal dieper ingaan op de hedendaagse aardbevingsproblemathiek. 

Diverse sprekers zullen interessante onderwerpen en actuele thema’s delen, zoals de ‘do’s en dont’s’ van aardbevingsbestendig bouwen, de ervaringen bij huidige nieuwbouwprojecten, maar ook de vraag wat is eigenlijk aardbevingsbestendig bouwen zal beantwoord worden.

Bekijk hier het gehele programma van het symposium. Voor meer informatie over de locatie en de adresgegevens van het Hampshire hotel bekijk dan de routebeschrijving

Vanwege de grote belangstelling is het helaas niet meer mogelijk om in te schrijven voor het symposium aardbevingsbestendig bouwen op 21 april aanstaande. Het maximale aantal deelnemers is bereikt. Er is besloten dit symposium na de zomer nogmaals te organiseren. 

Deel dit bericht