15 januari 2019

Sporten ter kennismaking

Bij wijze van introductie deed nieuwkomer Mustafa Nazari dit jaar mee aan de Conculegacup voor zowel voetbal als volleybal: ‘Met volleybal was het doel om zo min mogelijk te verliezen, maar bij voetbal hadden we het toernooi eigenlijk moeten winnen.’

Net als veel collega’s heeft Mustafa van nature meer met voetbal, maar tijdens beide toernooien heeft hij zich prima vermaakt en heeft hij zijn collega’s goed leren kennen. Sinds een jaar is Mustafa werkzaam bij ABT, eerst als bouwkundig specialist voor bestaande gebouwen maar intussen bij kennisgebied bouwfysica. Zo ambitieus als hij in zijn werk is, is hij dat ook op het gebied van sport. ‘We verloren met voetbal één wedstrijd, maar er is veel potentie dus volgend jaar gaan we voor de winst,’ klinkt Mustafa strijdvaardig.

Het sociale aspect van de Conculegacup is Mustafa goed bevallen: ‘Als jonge krachten bij verschillende werkgevers kom je elkaar niet snel tegen. Toch is het ook fijn dat het juist even niet over werk gaat.’ Van onderlinge rivaliteit tussen verschillende teams was volgens Mustafa zeker wel sprake, maar het voelde vooral als een voetbalfestival. De ervaring van dit jaar smaakt in ieder geval naar meer.

Deel dit bericht