20 maart 2018

Rudi Roijakkers spreekt op NRP DUMO: Impact van aardbevingen op monumenten

De NRP duurzame monumenten (DUMO) bijeenkomst van 19 april staat in het teken van de aardbevingen in Groningen. Het doel is om bewustzijn van de omvang en de betekenis van de opgave te creëren, kennisdeling te faciliteren en de urgentie van de problematiek van de politieke agenda te krijgen.

Rudi Roijakkers, technisch directeur van ABT, geeft tijdens DUMO een presentatie over de impact van aardbevingen op monumenten. Welke impact hebben aardbevingen op monumenten? En op welke wijze kunnen we met dit risico omgaan? Er wordt ingegaan op zowel de technische oplossingen als een risicogestuurde aanpak.

PROGRAMMA
13.30 uur - ontvangst
14.00 uur - welkom door moderator Bob Wind, manager duurzaamheid Mott MacDonald
inleiding op thema en samenwerking met BuildinG
NRP DUMO
14.10 uur - maatschappelijke opgave voor cultureel erfgoed in gaswinningsbied in brede zin (Libau en provinciale monumentencommissie)
14.55 uur - van gebiedsgerichte naar sectorale aanpak voor cultureel erfgoed (Dijkoraad)
15.40 uur - aardbevingsbestendig bouwen en ingrepen voor cultureel erfgoed (ABT)
16.25 uur - formuleren vervolg en korte kennismaking met BuildinG
16.45 uur - borrel

Voor wie?
De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij de transformatie van karakteristieke gebouwen. In het bijzonder voor projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties, eigenaren/beheerders, architecten, aannemers, financiers, leveranciers en adviseurs. 

Aanmelden?
Partners en begunstigers NRP kunnen kosteloos deelnemen. Andere geïnteresseerden betalen € 75,- (excl. BTW). Aanmelden kan nu direct via j.stoelhorst@nrp.nl
Annuleren kan kosteloos tot vrijdag 13 april a.s.
 

Deel dit bericht