10 december 2018

Primeur voor trainees

In het najaar is het eerste Oosterhoff Group-traineeship van start gegaan. Hiermee is de wens van het bestuur, om starters ervaring op te laten doen binnen de verschillende werkmaatschappijen, gerealiseerd. Dit kan zowel op technisch-inhoudelijk als op organisatorisch-adviserend vlak.

Gedurende twee jaar krijgen trainees de mogelijkheid om in periodes van acht maanden bij drie verschillende werkmaatschappijen van Oosterhoff Group mee te draaien. De keuze tussen ABT, ABT België, IBD, abtWassenaar, bbn adviseurs, Adviesbureau Lüning en Meelis & Partners is groot. Ieder dragen ze op hun eigen discipline bij aan het realiseren van droomprojecten van opdrachtgevers.

De eerste pilot is gestart met drie trainees: Willem, Tim en Charley. In de eerste week zijn ze het hele land doorgereisd, met een kleine uitschieter naar Antwerpen. Zo is met bijna alle werkmaatschappijen op een laagdrempelige manier kennisgemaakt. Daarbij konden toonaangevende projecten natuurlijk niet ontbreken. Zo zijn MAS in Antwerpen en het stationsgebied in Utrecht bezocht, werden de glazen balkons van de Eusebius getrotseerd en leidde een fietstocht ze langs verscheidene projecten in het noorden.

Voor de komende periode zijn Willem en Tim gestart bij ABT in Delft en Charley bij bbn in Houten.

Deel dit bericht